Försöker komma i stämning.

I vårt sovrum står några grankvistar och doftar underbart.
 

 
Jag packar in paket med prickigt bomullsband från Åhléns. Tips!
 
 
Jag tog det gröna som fanns i vaserna. Lingonris, eukalyptus och lite gran som blev över
och gjorde en krans.
 
 
Men jag har svårt att känna jul inombords när det regnar utanför. Hoppas den kommer.
Både snön och stämningen.
 


7 reaktioner till “Försöker komma i stämning.

  1. så väldigt väldigt vackert här! Hoppas så att du får den där känslan. Här regnar också idag, men ändå snö som ligger kvar, inte mycket, och halkigt som bara den. men julkänslor fick jag (ler) hittat ett inre fokus som öppnat upp tror jag visst och lyssnar en massa god julmusik. kanske tips till dig *** och meditation…många kramar..~Lycke

  2. jag hade julstämning förra veckan, utan elektricitet och med en massa snö. kokade glögg och bakade lussekatter, och sist men inte minst så var ju mina föräldrar här…så fantastiskt mysigt med en vit jul, men det blir nog bra om den är grå och slaskig också! ta hand om dig fina,kramar

  3. Hej, du har en vacker och inspirerande blogg och jag skulle vilja bjuda in dig till Inspobankens tema ”Min jul”!Kanske det kan hjälpa lite för stämningen :)Inspobanken har premiär idag och målet med den är att vi inrednings-/livststilsbloggare ska kunna mötas och dela våra länkar med varandra. Samtidigt som alla inredningsfantaster får ett lätt sätt hitta våra bloggar och frossa bland alla inspiration.Läs mer här:http://www.knaada.com/2013/12/20/premi%C3%A4r-inspirationsbanken-19697832Hoppas vi ses!Passar också på att önska en glad fjärde advent och God Jul!MvhSofia / KNAADA

  4. Jag hoppas att din julstämning har infunnit sig och att julen blir vad du önskar.Själv njuter jag av julledighet och börjar verkligen få julstämning. Underbart! Frossar i blommor och pepparkakor, det hjälper alltid! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s