Kaniner och Regn hos Mokkasin.

Foto: Sofia Jansson/Mokkasin

Sent igår kväll, när mina ögonlock precis höll på att falla ihop, möttes jag

att jag fick svårt att somna.
Tänk att mitt lilla får vara med i ett av dom allra vackraste hörn.
 
Nu finns alltså mina print att köpa hos Mokkasin. För säker leverans innan jul är det
försent att beställa hos henne, men för egen del så kommer jag att packa ikväll och
posta imorgon. Och om det ändå kommer in någon mer beställning så postar
jag dessa på onsdag eftermiddag.
 
Fraktfritt året ut och ett fint karterbjudande finner du här.
 


4 reaktioner till “Kaniner och Regn hos Mokkasin.

  1. Hej! Första gången jag hittar in här och känner mig glad för det. Känslan blir direkt att det här verkar vara en sån där mysig blogg som man vill komma tillbaka till.Är du mammaledig nu eller hur ser ditt liv ut undrar jag lite nyfiket?//bara annaAnnacecar.blogspot.com

    1. hej anna!Vad roligt att du hittat hit. Välkommen! Det gör mig glad att du vill komma tillbaka. Jag är mammaledig tre dagar i veckan nu, men i januari börjar min dotter på förskola… så sen är det jobb igen. Mitt liv är ganska mixat av egna projekt, jobb med Le kiosk, vara hemma med barn osv:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s