Lucia.

 Vår Luciamorgon började lite splittrat med ett hoppande sjungande dansande
barn och ett skrikande kokhett febrigt barn. Bland lussekatter,
ljus, TV-Lucia och julkalendern.
 
Nu sitter jag i ateljén och tårarna bränner inombords för att jag är så trött
och känner mig så splittrad. Jag känner mig osäker på balansen mellan alltihop. 
Jobb och privat, säljigt och personligt. Vackert och vardagskaos
Orden, bilderna, variationen.
 
Men en fin Lucia vill jag önska alla som läser min blogg och samtidigt
berätta att man nu kan beställa Zizustadt fraktfritt året ut. Jag har också ett erbjudande
där du får Zizustadt A3 + Kaninen + Regnet för 500 kr (ord.pris 765).
Dom kommer levererade i silkespapper och med tags till varje om
du skulle vilja skriva en julhälsning.
 
Beställ genom att maila mig: nannavanberlekom@gmail.com
 
Och ja, se där.. det blev visst både personligt och lite säljigt och om du har några
tankar kring detta så tar jag mer än gärna emot dom. Nu ska jag sänka axlarna och
 försöka släppa den där hårt åtstramade minen och klockan halv tre ska jag bara
njuta rakt igenom av storebrors Luciafirande.
 
Och Ps. I kiosken kan du just nu vinna ett presentkort på 500 kr,
gå in här och skriv din önskelista…
 

13 reaktioner till “Lucia.

  1. Hoppas du fick en fin Luciadag! Förstår dina tankar precis, var ska man dra gränsen? Tror inte att jag klurat ut det riktigt än och det känns olika på olika dagar. Tyker iaf mycket om din blogg även om jag är usel på att kommentera! Och jag har länge varit sugen på en Zizustadt, kanske snart dags att slå till 🙂

  2. Tycker det är helt fantastiskt att du bjuder på dig själv! Kan bli så trött på alla bloggar där allt är så faaaaantastiskt hela tiden. Att du både är personlig och säljig är väl bara trevligt, det är ju inte som om du tvingar någon att köpa dina fina prints!

  3. Då ska jag berätta för dig att din blogg är en av mina dagliga höjdpunkter, när jag landat i soffan på kvällen och lugnet lagt så – då kikar jag in här. Och njuter och inspireras och tycker att den balansen du skriver om, är alldeles perfekt. Hoppas att tårarna slutat bränna och att du haft en fin lucia.

    1. tusen tack för det! Det är ju sånt här man behöver höra ibland tror jag. Känns som om jag sitter i min egen lilla värld och skriver ibland, osäker på vart det tar vägen. Fin måndag till dig!

  4. Jag håller med dom andra, tycker du balanserar bra! Jag har också varit sugen på Zizustadt, men med studentnystartategenföretagsekonomin som råder låter det sig inte riktigt göras just nu. Men känner aldrig att det blir för säljigt ändå 🙂 Älskar dina bilder och vardagstankar, det blir en skön balans tycker jag.

  5. Jag tänker att du ska göra precis det, släppa ner axlarna och även sänka kraven på dig själv!Utåt sett balanserar du väldigt väldigt väl, hade du inte tagit upp detta hade jag inte ens reflekterat över det själv.Men sen kan det ju vara en annan sak hur _du_ känner. För dig själv.Läsarna tycker jag dock inte att du ska fundera över mera hur allt tas emot.Det här är ju din plats, och vi gillar att hänga här för att du är du…

  6. Hej fina du! Jag tycker att du lyckas alldeles utmärkt med balansen på bloggen vad gäller personligt och säljigt! Precis som jag har skrivit förut tycker jag att din blogg är alldeles fantastiskt fin och jag går in på den flera gånger om dagen! Tycker alldeles jättemycket om dina fina bilder och texter! Sen tycker jag dessutom att det är fantastiskt bra och kul om man har chans att tjäna lite pengar på sin kreativitet så jag har absolut inget emot att det blandas in lite ”reklam” ibland, det är ju absolut inget som ”stör” utan blandas så bra in i alla andra finheter 🙂 Dessutom tycker jag precis som Lotta att det är du som bestämmer och att du ska göra som du själv tycker blir bäst 🙂 Ha en fortsatt trevlig kväll! Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s