Bra saker.

En rolig sak som hände igår var att jag fick se Zizustadt i ett inspirationsreportage i nya numret av Plaza interiör. Johanna Bradford stod för stylingen och det var verkligen hur fint som helst.

Annars dricker jag kokosvatten mixat med hallon och försöker vänja mig vid stark bitter choklad. Jag tänker mycket på framtiden och känner mig lite trött inombords. Jag har sagt upp mitt gymkort och vill börja yoga på riktigt istället.

Och ser ni den fina tröjan som lillasyster har på sig? Ugglan från Aarrekid som storebror fick när han fyllde ett. Nu använder båda den lite omvartannat och vet ni vad det fina är? Denna har jag valt till veckans vara hos Medveten mini. Fram till söndag kl 23:59 får du 20% rabatt på både kortärmad och långärmad uggletröja genom att använda rabattkoden: nannasval.

Bilden på storebror får vara med för att jag tycker om färgerna och för att jag har någon slags noja att två bilder i en post känns för obalanserat….

Fin tisdag till dig nu.

 

3 reaktioner till “Bra saker.

  1. Så stor hon har blivit lilla J!
    Jag vill också yoga, älskar bra yoga, men hittar ingen i vår lilla stad. Blä för att det inte blev något med jobbet. Men då måste det ha funnits en övernaturlig supersökande för i min värld vore du perfekt.
    Väggfärgen är underbar, jag vill ha den!
    Stor kram!

  2. Typisk tråkfråga 🙂 men vad heter den fina grå väggfärgen? Börjar bygga upp självförtroende att ta mig ur det vita, lite iaf…Kul att följa din blogg!/Linda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s