Vi drar till Paris, älskling.

Idag firar vi födelsedag här igen!
Eftersom ingenting av det jag hade planerat att köpa fanns… så fanns det liksom
inget annat alternativ än… en resa till Paris! Vi har längtat dit länge nu, alldeles för länge. 
 
Med glittriga macarons och hjärtan på snöre tänkte jag gratulera honom ikväll.
Och sen längtar vi lite till. Och i Maj drar vi till Paris. Nu är det ju jättelångt kvar till Maj,
men precis alla tips är välkomna och speciellt boenden.
 
Nu måste jag dra igång mat och efterrättsfix. Men vi ses snart…. kanske att jag har en liten överraskning på gång men det berättar jag om nästa gång!
 
 

9 reaktioner till “Vi drar till Paris, älskling.

  1. Å Paris… Var där i våras senast – underbar stad! Nu hade vi turen att bo i lägenhet genom kontakter så har inget boendetips men några andra tips: – Det går utmärkt att ta sig runt till fots. Vi skippade faktiskt Metro-kort och gick och gick. Får se så mycket av stan. – Saint Germain – underbar stadsdel – vår favorit – Marais – också himla fint- En tur till Versailles, om ni har några dagar på er. Man måste lägga en heldag så kanske inte lönt om man bara har en weekend. Gäller att åka dit tidigt på morgonen för att slippa de värsta köerna. /Emma i Gbg

  2. Men HURRA!!! Jag älskar Paris – det är vår stad. Det pirrar i hela mig nu. Å så himla himla härligt!! Det måste vi också göra snart. Weee! Puss på dig finaste Nanna (och vilken bra present!)

  3. Å, vad helt fantastiskt underbart! Paris. Jag älskar Paris! Har massa tips, ja nästan precis hur många som helst… men det kan vi ta en annan gång. När vi kan prata.Jag har ju fördelen att jag måste dit på jobb mins en gång varje säsong. Sist jag var där hittade jag också ett makalöst bra boende. Billigt, lagom shabbigt och precis mitt i smeten, jätte nära den där underbara gatan med alla fruktstånden och beläget på en smal gata med massa restauranger, alla jättejätte bra. För jag gillar god mat så det är viktigt. Kommer inte bo någon annan stans från och med nu. Men det är klart, inte så barnvänligt kanske… Har tänkt så många gånger att jag ska göra ett inlägg om mina bästa Paristips och kanske ska jag det nu när bloggen äntligen och väldigt plötsligt vaknade igen…. KRAAAM!

  4. Å Paris! Jag hade missat din flytt hit, men det är klart att jag fortsätter följa din blogg här nu! 🙂 Kram Elina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s